Serveis per a AMPES – Extraescolars d’idiomes

El servei d’extraescolars està dirigit a centres educatius que busquin oferir un servei d’activitats extraescolars als seus alumnes d’infantil i primària.

Perquè aprendre anglès com extraescolar?

  • Oferim un reforç i millora del nivell adquirit a l’escola d’anglès, francès i alemany.
  • Aprendrem de manera dinàmica i lúdica. L’aprenentatge de l’idioma es veu com una activitat quotidiana més que com una assignatura. La metodologia emprada es basa en la comunicació real i l’assimilació de l’idioma de manera espontània i natural.
  • Perfeccionar la pronunciació de l’idioma amb els nostres professors altament qualificats i vocacionals.
  • Obtenir els coneixements i les habilitats necessàries per a un futur millor tant a nivell personal com professional.

Quants alumnes per classe?

Grups reduïts formats per un mínim de 8 alumnes i uns màxims de:

  • 8 alumnes per a Educació Infantil.
  • 12 alumnes per a Educació Primària.

Com s’estructuren els nostres cursos d’anglès extraescolar?

  • Tots els nostres cursos d’idiomes es basen en el Marc Comú Europeu de Referència (MECR), punt principal de referència per a l’aprenentatge d’idiomes i una escala de referència per als exàmens i certificacions en més de 24 idiomes europeus.
  • La durada d’un curs extraescolar s’estableix en 66 hores per a Educació Infantil i Primària (1h30min/setmanals)

Quina és nostra metodologia?

La metodologia que empra és principalment comunicativa, potenciant l’expressió i la comprensió oral, amb l’objectiu que els nostres alumnes tinguin una bona pronunciació.

Des del primer moment i des del primer nivell, els professors fomenten un ambient exclusiu en anglès. Potencien al màxim les possibilitats dels alumnes de practicar l’idioma fent els treballs en grup i en parelles i a més amb el professor a nivell individual. La idea fonamental és crear un entorn positiu, de col·laboració i respecte en el qual els participants estiguin sempre en contacte amb l’anglès.

Poder comunicar implica entendre bé l’anglès parlat i escrit i saber respondre de forma adequada, és per això que el nostre mètode està orientat a desenvolupar les quatre habilitats per dominar un idioma.

Fem les classes amenes i didàctiques per encuriosir l’alumne i mantenir l’interès. Sabem que cada alumne aprèn de manera diferent i per això planifiquem les classes amb una gran varietat d’activitats que ajuden als alumnes a potenciar les seves capacitats.

Diverses escoles ja treballen amb nosaltres: