sira

Hola! Sóc la Sira i visc a Vilafranca del Penedès. Estic estudiant a la Universitat Autònoma de Barcelona el grau d’estudis anglesos i clàssics. 

Des de ben petita he tingut interès pels idiomes i moltes ganes d’aprendre’ls, ara els veig com la base de la comunicació, element essencial perquè les persones ens relacionem; és per això que vaig decidir fer el Batxibac, una opció que m’ha fet conèixer a fons la cultura, la història, la llengua i la literatura franceses, i ja a la universitat, aquest grau combinat d’idiomes, que em permet explorar fins l’origen dels mots. Al llarg d’aquests anys, he obtingut els certificats de B2 tant d’anglès com de francès, i pretenc millorar més els meus coneixements en ambdós idiomes.

Ja de ben petita he participat en un esplai i actualment en faig de monitora, un espai de voluntariat dedicat a educar en el lleure que m’ha portat a treure’m el títol de monitora. Aquesta experiència també m’ha permès adquirir un gran nombre de vivències úniques amb els infants.

Si ajuntem la passió pels idiomes amb les ganes de transmetre coneixement als altres, què millor que endinsar-me en el meravellós món d’ensenyar fent que així els infants i joves puguin viure i viatjar en la societat d’aquest present tan plural en el que vivim. Així doncs em vaig incorporar a l’equip de Challenge el curs 17-18. Actualment treballo com a professora d’anglès d’AMPES i també d’anglès i francès a l’acadèmia, així com fent repassos a alumnes de batxillerat d’aquestes llengües a més del llatí i el grec.

El meu temps lliure el dedico a l’esplai, a llegir i a la música, formo part d’una coral a Barcelona. Quan de tant en tant puc aprofito per viatjar i poder aprendre tot el que pugui del lloc que visito.