sergi

Hola! Sóc el Sergi! Sóc de Canet de Mar, tot i que gairebé tota la meva vida he viscut i crescut a Barcelona.  A l’IES Salvador Espriu, d’on conservo bons amistats, és on vaig realitzar els meus estudis.

Des de ben jove he sigut un esperit molt inquiet, difícil de lligar-me a un lloc en concret. És possible que per això fos ben talentós aprenent anglès, perquè volia comunicar-me amb gent de tot el món i viatjar a tot arreu on pogués arribar. Durant la meva joventut vaig visitar Alemanya, Anglaterra, Turquia i Estònia, i a tots aquests països vaig anar fent amics amb els que encara tinc molt bona relació.

A Turquia és on vaig conèixer la meva dona, i on vaig decidir a quedar-m’hi. Allà vaig estudiar un grau de filologia anglesa, a la Universitat Adnan Menderes d’una petita ciutat anomenada Aydin. Però també necessitava treballar! Em vaig preguntar quin talents podria utilitzar per trobar feina a un món tan aliè com l’interior de Turquia, i em vaig adonar que era ben capaç d’ensenyar anglès després de tants anys parlant-lo amb estrangers i perfeccionant-lo per parlar-ho bé! Quan vaig començar a treballar a una escola d’idiomes allà, vaig descobrir que m’encantava ensenyar i se’m donava molt bé!

Així vaig viure a Turquia durant tres anys, ensenyant anglès a nens, adolescents i adults, descobrint així la meva vocació. Quan la meva dona i jo vam decidir tornar a Barcelona, sabia que volia continuar treballant de professor. Així que quan vaig tenir l’oportunitat, vaig treure’m el curs CELTA a l’International House of Barcelona.

Les meves classes son dinàmiques i interactives. M’agrada que la lliçó sigui entretinguda i imaginativa. Crec que la creativitat és una bona eina per despertar l’interès dels alumnes i perquè vulguin parlar en altres idiomes. No hi ha res que em faci sentir més realitzat com a professional que veure els alumnes mostrar interès per aprendre i veure’ls progressar.

Al meu temps lliure sóc un apassionat de les lletres. M’encanta passar-me hores llegint i aprenent coses noves. L’ordinador i internet són el meu passatemps preferit perquè avui en dia pots trobar tota la informació que puguis desitjar. També m’agrada passejar i visitar llocs que no havia vist abans. Viatjar és la meva altra gran passió (per si no ho havíeu notat!). Però el que de veritat m’agrada de debò és passar temps amb la meva dona i el meu gatet!