Marina

Hola! Sóc la Marina i sóc d’un poblet aprop de Vilafranca. Tinc 21 anys i estic estudiant l’últim curs del grau de psicologia a la Universitat de Barcelona.

Sempre he tingut molta passió pels infants i és per això que fa uns anys vaig decidir formar-me i treure’m el títol de monitora en el lleure i guanyar així experiència en aquest àmbit. A més, des de llavors participo en un voluntariat de Vilafranca que lluita perquè les persones amb diversitat funcional puguin tenir estones de lleure com tothom, activitat que m’enriqueix molt com a persona i ho disfruto.

En el meu temps lliure pinto quadres a l’oli des de ben petita i jugo a volei. I sempre que puc intento viatjar perquè m’encanta. Penso que conèixer diferents cultures a la nostra enriqueix molt com a persones i a més dona la oportunitat de perfeccionar l’idioma, en el meu cas l’anglès.  Per això i perquè penso que cada vegada l’anglès es torna més essencial, he obtingut el títol d’Advanced de Cambridge. Convinant experiència i coneixements, he realitzat classes particulars i classes amb grups reduïts d’infants i adolescents

Tinc moltes ganes de començar aquest curs 18-19 com a professora de Challenge, on impartiré anglès amb els petits de primària, tant a l’acadèmia com en AMPES.
A les meves classes, em caracteritzo per ser divertida, propera i crec que tinc una sensibilitat especial amb els nens i nenes més petits. Ja vull veure com van evolucionant, aprenent a comunicar-se, doncs és una gran satisfacció per tot professor. A classes es trobaran un munt d’activitats dinàmiques, moviment, jocs de rol, gimncanes i un munt d’idees que tinc per posar ja en pràctica!
See you later, alligator!