Maria

Hola!! Sóc la Maria i visc en un poble molt petit a prop de Vilafranca . Em considero una persona creativa, divertida i amb moltes ganes de superar nous reptes.

Sempre he tingut un vincle molt especial amb els nens i nenes per això vaig decidir estudiar el Grau d’Educació Infantil, encara que després vaig canviar-me al Grau d’Educació Social amb l’especialització d’infància i adolescència, el qual estic cursant actualment, ja que crec que tots i totes hem de tenir les mateixes oportunitats per estar inclosos/es a la societat, i s’ha de començar pels infants.

En el meu temps lliure m’agrada passejar per la muntanya, escoltar música i el teatre, des de ben petita he fet anat a diferents escoles d’interpretació, encara que no només m’agrada participar com a actriu sinó que també m’agrada molt anar al teatre. Però el que m’apassiona de veritat és viatjar i aprendre coses sobre cultures diferents de la meva, per això l’any passat vaig decidir marxar a Anglaterra i a Irlanda a fer d’Au-pair i aprofitar per a millorar l’anglès fins a obtenir el nivell de Advanced (CAE), va ser una experiència molt gratificant que em va fer veure que com realment s’aprèn un idioma és comunicant-se, per aquest motiu crec que és molt important que des de petitons/ones, els nens i nenes, ja comencin a interaccionar en anglès i a aprendre d’una manera dinàmica mitjançant jocs, cançons, manualitats…

Aquest curs 18-19 he entrat a formar part de l’equip de Challenge com a professora d’anglès, i em fa molt il·lusió ja que crec que és molt gratificant veure com els/les alumnes tenen ganes d’aprendre i van evolucionant al llarg del curs.