Maria

Hola!! Sóc la Maria i visc a Vilafranca, tot i que sóc d’un barri de Font-Rubí . Em considero una persona creativa, divertida i amb moltes ganes de superar nous reptes.
Sempre he tingut un vincle molt especial amb els nens i nenes per això vaig decidir estudiar el Grau d’Educació Infantil, encara que després vaig canviar-me al Grau d’Educació Social amb l’especialització d’infància i adolescència, el qual estic cursant actualment, ja que crec que tots i totes hem de tenir les mateixes oportunitats per estar inclosos/es a la societat, i s’ha de començar pels infants.
En el meu temps lliure m’agrada passejar per la muntanya, escoltar música i anar al teatre.  A més des de ben petita he fet anat a diferents escoles d’interpretació. Però el que m’apassiona de veritat és viatjar i conèixer cultures diferents, per això fa un parell d’anys vaig decidir marxar a Anglaterra i a Irlanda a fer d’Au-pair i aprofitar per a millorar l’anglès, va ser una experiència molt gratificant que em va fer veure que com realment s’aprèn un idioma és comunicant-se, per aquest motiu crec que és molt important que des de petitons, els nens i nenes, ja comencin a interaccionar en anglès i a aprendre d’una manera dinàmica mitjançant jocs, cançons, manualitats…
Aquest és el segon any que formo part de l’equip de Challenge com a professora d’anglès, i em fa molt il·lusió, ja que crec que és molt gratificant veure com els/les alumnes arriben a l’aula amb ganes d’aprendre i van evolucionant al llarg del curs.