Laura

Hola!! Em dic Laura Duran i vaig néixer el maig de 1978. Tot i que ara visc a La Granada he viscut gairebé tota la vida a Vilafranca, però també alguna temporadeta a Vilanova amb els avis, ja que la meva mare és d’allà.

Sóc una persona dinàmica que m’agrada sempre millorar, buscar nous reptes i objectius i, almenys intentar, aconseguir-los!!!!

La vida m’ha portat a treballar en diferents sectors  aprenent  coses noves i coneixent moltíssima gent. Des que va començar l’acadèmia he estat relacionada amb ella, fent de secretària, veient com creixen els nens i els adolescents es fan adults, veient  com molts aconseguien els seus objectius, els seus títols i inclús naixien noves amistats i he ampliat el meu vocabulari  d’anglès, alemany, francès, xinès i rus (aprenent petites frases, no us penseu!!!).

Sóc la secre, la que us animarà els dies tristos, us felicitarà pels bons resultats, us deixarà un llapis i una goma o trucarà als papes si venen mals de panxa. Sempre podeu comptar amb mi per resoldre qualsevol dubte i intentar solucionar algun petit problema.

Fa uns anys una promesa a una persona especial em va fer començar el Grau de Mestra en Educació Infantil, la meva il·lusió des de petita, per poder treballar amb nens; la meva passió. Aquest curs espero poder acabar-la, i qui sap, potser algun dia poder ser la mestra que sempre he volgut ser.  A més, m’agrada llegir, quan tinc temps, i fer pitets de punt de creu per a les amigues embarassades, però la meva autèntica passió és la meva família, sobretot les meves nenes, una adolescent de 16 anys i una petita de 7, que són el motor de la meva vida i que fan que tot valgui la pena.

Ah… i ja sabeu, des de la recepció de Challenge, us ajudaré amb tot el que necessiteu!