Eva

Hola! Em dic Eva, tinc 29 anys i sóc de Vilafranca del Penedès.
Tot i ser Graduada en Educació Infantil amb una especialització en educació psicomotriu, la meva vocació com a docent m’ha portat a profunditzar en aquest àmbit el qual també engloba l’educació en el lleure infantil i juvenil. Per aquest motiu fa 8 anys vaig decidir treure’m el títol de monitora de lleure, per posteriorment seguir amb el títol com a directora de lleure.

Al llarg d’aquests anys he tingut l’oportunitat de treballar amb infants tant com a mestra d’educació infantil, com a monitora i directora de casals d’estiu, menjadors, extraescolars i tallers de diferents modalitats.

La meva passió per l’educació m’ha aportat grans experiències, cosa que em motiva a seguir treballant en aquest àmbit dia a dia.

He obtingut el títol de FCE i actualment treballo a Challenge, com a coordinadora i professora d’AMPES, realitzant classes d’anglès per adults en empreses i ajuntaments, i monitora en els diversos casals i l’animació de festes infantils que es realitzen. M’encanta estar molt activa i implicada en la meva feina!

 

En el meu temps lliure m’agrada anar al teatre, llegir i compartir moments amb les meves amistats. M’apassiona viatjar, sobretot per descobrir noves cultures tot endinsant-me en aquestes per extreure’n un pessic de cadascuna, i poder fer que formin part de la meva personalitat.