Andrea

Hola, sóc l’Andrea i actualment a l’últim trimestre del grau de Filologia Anglesa a l’UAB.

Tot i que inicialment volia estudiar periodisme vaig acabar decidint estudiar filologia i no puc estar més contenta de la meva última decisió. Aquest canvi d’opinió va ser degut a que sempre he tingut una fixació i interès pels idiomes, sobre tot per l’anglès.

Quan cursava batxillerat, vaig començar a estudiar xinès a l’acadèmia Challenge on ara m’incorporo com a professora. Degut a la bona formació que vaig rebre i als coneixements que vaig assolir, vaig poder presentar-me a l’examen oficial del Institut Confuci de Barcelona i tenir la gran sort d’obtenir una beca per poder estudiar l’idioma i la cultura xinesa a Pekín durant dues setmanes. Aquesta experiència va enriquir-me molt com a persona i va servir per adonar-me que la meva passió són els idiomes.

Tinc cinc anys d’experiència treballant amb nens i adolescents d’entre 7 a 16 anys, i adults també. Ara des de ja fa dos anys, treballo els estius a Londres com a organitzadora i coordinadora d’activitats per estudiants que realitzen estades a la ciutat. Crec que no hi ha res més satisfactori que veure el desenvolupament i progrés dels estudiants.

En el meu temps lliure m’encanta llegir, viatjar i passar temps amb la meva família i amics. No puc estar més contenta d’unir-me al equip de Challenge aquest curs 18-19!