La nostra visió

Challenge Acadèmia d’Idiomes és un centre d’idiomes amb un únic objectiu: atendre els alumnes millorant el seu nivell d’idiomes d’una manera efectiva, eficient i, per descomptat, divertida. Apostem per un ensenyament de qualitat, participatiu, dinàmic i d’idees innovadores a l’aula.

Creiem fermament que, per aprendre alguna cosa i recordar-ho de per vida, el procés d’aprenentatge no es pot basar a seguir un llibre. L’aprenenatge, i encara més quan parlem de l’aprenentatge d’idiomes, és més eficaç quan està connectat a activitats pràctiques i a situacions reals, que fan que allò après es recordi sempre. En altres paraules, es tracta d’assimilar l’idioma de manera natural i amena.

El nostre objectiu principal és doncs, oferir-te a tu l’alumne, les eines necessàries per tal que en qualsevol situació comunicativa real puguis actuar de manera resolutiva i eficaç.

A Challenge no tan sols ens interessa que aprenguis l’idioma, sinó també que n’aprenguis aspectes importants com són la cultura i tradicions d’on és propi. Què hi ha més real que no sentir-te com un pop en un garatge quan estàs en un país de parla estrangera?

En definitiva, volem que l’experiència d’aprendre un idioma sigui un plaer.

Estem emocionats amb el que fem i estem esperant compartir aquesta experiència amb tu.