Les claus del nostre èxit

Els 8 punts forts de Challenge que els nostres alumnes més valoren:

1.– El nostre propi material didàctic.
Hem preparat cuidada ment el nostre material per tal d’adaptar-lo a cada alumne, al seu nivell i a les seves necessitats.
Treballem totes les branques de l’idioma: la lecto-escriptura, la parla i l’escolta. Però a més a més, creiem que el més important és potenciar molt la comunicació i l’assimilació de l’idioma de manera natural.

2.- Les classes són dinàmiques i lúdiques.
Vídeos, cançons, debats, notícies d’actualitat i sobretot els jocs de rols i la creació de situacions comunicatives reals, són el nostre fort per afavorir que l’alumne estigui motivat constantment i vegi un sentit pràctic d’aprendre idiomes.

3.- Incorporem les últimes tecnologies a les aules. 
Totes les aules disposen de projectors i Internet per fer les nostres classes més interactives i totalment adaptades al segle XXI. A més a més, els alumnes disposen d’un campus virtual on poden tenir accés en tot moment al material del curs així com a vincles a recursos webs i informació rellevant de cada tema.

4.- Màxima flexibilitat d’horaris.
Avui en dia, sabem que no tothom disposa del mateix temps i comparteix els horaris de la gran majoria. Les portes del nostre centre estan obertes de dilluns a dissabte de les 8h del matí fins a les 22h de la nit ininterrompudament.
Aquesta àmplia oferta horària, estem segurs que s’adaptarà a totes les possibles necessitats, sigui quina segui la disponibilitat de l’alumne. Si fins i tot, la disponibilitat varia segons els mesos, o si es té uns torns determinats, fàcilment podem adaptar-nos-hi. Pregunta’ns, nosaltres ho farem possible.

5.- Grups reduïts, d’entre 3 i 8 alumnes màxim per aula.
El fet que els nostres alumnes assoleixin resultats i estiguin sempre engrescats a continuar aprenen és una màxima a la nostra escola. Per això els grups reduïts i una atenció més personalitzada és una prioritat per a tot el nostre equip docent.

6.- Relació qualitat-preu.
Els temps que corren avui en dia, i el fet que la crisis sigui encara un factor que tots hem de tenir en compte, ha fet que ajustem al màxim els nostres preus sense per això reduir la qualitat del nostre ensenyament. Sabem que aprendre idiomes és per a molts una necessitat i no volem que el preu t’ho impedeixi.

7.- El nostre equip docent:
Els nostres professors, tan nadius com no nadius bilingües estan altament qualificats i disposen de les dues característiques més importants per ensenyar: la vocació i la paciència. Ofereixen un tracte proper i professional, amb una atenció personalitzada.

8.- La diversitat de cursos:
Oferim un gran ventall de cursos que s’adapten a les necessitats específiques de cada alumne.

– Cursos per a nens, adolescents adults i gent de la tercera edat.

– Cursos estàndards, intensius, semi-intensius, de conversa, de business, de sectors laborals específics i preparació d’exàmens oficials.