Les claus del nostre èxit

Els 8 punts forts de Challenge que els nostres alumnes més valoren:

1.Curosa sel.lecció del material didàctic.

Treballem totes les branques de l’idioma: la lecto-escriptura, la parla i l’escolta. Però a més a més, creiem que el més important és potenciar molt la comunicació i l’assimilació de l’idioma de manera natural.

El material emprat, facilita la comprensió de l’idioma i la seva assimilació. Alhora, prepara als estudiants que ho desitgin, per a presentar-se a un examen oficial.

2.- Les classes són dinàmiques i lúdiques.

Vídeos, cançons, debats, notícies d’actualitat i sobretot els jocs de rols i la creació de situacions comunicatives reals, són el nostre fort per afavorir que l’alumne estigui motivat constantment i vegi un sentit pràctic d’aprendre idiomes.

3.- Incorporem les últimes tecnologies a les aules. 

Totes les aules disposen de pissarres digitales interactives, tauletes, portàtils i accés a Internet per fer les nostres classes més interactives i totalment adaptades al segle XXI. A més a més, els alumnes disposen d’un campus virtual on poden tenir accés en tot moment al material del curs així com a vincles a recursos webs i informació rellevant de cada tema.

4.- Màxima flexibilitat d’horaris.

Avui en dia, sabem que no tothom disposa del mateix temps i comparteix els horaris de la gran majoria. Les portes del nostre centre estan obertes de dilluns a divendres de les 8h del matí fins a les 21.30h de la nit ininterrompudament, i dissabtes matí de 9.00-14.00h.

Aquesta àmplia oferta horària, estem segurs que s’adaptarà a totes les possibles necessitats, sigui quina segui la disponibilitat de l’alumne. Si fins i tot, la disponibilitat varia segons els mesos, o si es té uns torns determinats, fàcilment podem adaptar-nos-hi. Pregunta’ns, nosaltres ho farem possible.

5.- Grups reduïts, d’entre 3 i 8 alumnes màxim per aula.

El fet que els nostres alumnes assoleixin resultats i estiguin sempre engrescats a continuar aprenen és una màxima a la nostra escola. Per això els grups reduïts i una atenció més personalitzada és una prioritat per a tot el nostre equip docent.

6.- Relació qualitat-preu.

Oferim cursos per a totes les butxaques, hem ajustat al màxim els nostres preus sense per això reduir la qualitat del nostre ensenyament. Sabem que aprendre idiomes és per a molts una necessitat i no volem que el preu t’ho impedeixi.

7.- El nostre equip docent:

Els nostres professors, tan nadius com no nadius bilingües estan altament títulats, qualificats i amb una àmplia experiència i bagatge en el món educatiu. A més disposen de les dues característiques més importants per ensenyar: la vocació i la paciència. Ofereixen un tracte proper i professional, amb una atenció personalitzada.

8.- La diversitat de cursos:

Oferim un gran ventall de cursos que s’adapten a les necessitats específiques de cada alumne.

– Cursos per a nens, adolescents, adults i gent de la tercera edat.

– Cursos estàndards, intensius, semi-intensius, de conversa, de business, de sectors laborals específics i preparació d’exàmens oficials.