CURSOS CHALLENGE PER A INFANTS (3-5 ANYS) 

CURSOS ACTIVE LEARNING:

A Challenge disposem d’un mètode desenvolupat especialment per als més menuts. Per tal que un alumne adquireixi una llengua, el primer pas és exposar-lo a molt d’input auditiu, és a dir, el primer pas és potenciar l’escolta per poder arribar a comprendre i finalment parlar.

A l’aula, els infants aprendran l’idioma de forma natural i oral junt a la mascota protagonista, la Sheep. Realitzaran moltes i diverses activitats seguint un fil conductor, una història vivencial. Per exposar a l’alumne a aquest input, s’explicaran contes, escoltaran cançons, dibuixos animats… tot això i molt més en anglès des del primer moment. D’aquesta manera, la seva orella i el seu cervell es familiaritzaran mica en mica en l’idioma, primer els sons, paraules, frases fins a arribar a aquell moment màgic que és la comprensió. L’alumne progressivament va entenent el que escolta primer de manera global, mica en mica captant els detalls concrets per finalment, integrar-ho a la seva quotidianetat.

El treball tant col·laboratiu com cooperatiu, el joc simbòlic, activitats dinàmiques i de moviment, manualitats (arts and crafts), la manipulació d’objectes, l’ús de titelles, els jocs de rol, etc són alguns dels exemples de situacions i activitats que experimenten els alumnes a classe. A més a més, el professorat de Challenge ha elaborat tot el material didàctic amb cura i detall per poder treballar tots els conceptes i vocabulari necessaris a cada franja d’edat i poder així assimilar i consolidar l’idioma de manera natural.

El nostre principal objectiu és que els nens i nenes aprenguin l’idioma estranger d’una manera dinàmica i lúdica, sense oblidar mai assolir els objectius pedagògics adequats per a cada edat.

Els nostres cursos per als més menuts: