Si estàs pensant passar un temps a l’estranger per aprendre idiomes…

El dia 26 de gener farem una xerrada informativa amb ENGLISH OPTIONS, per a tots aquells que estigueu interessats, ja sigueu alumnes o pares d’alumnes o persones conegudes, a fer estades a l’estranger per aprendre anglès, francès o alemany. Els països on es poden fer estades, en aquests casos són: Anglaterra, Canadà,  Irlanda, Suïssa, França, Alemanya i Àustria.

Us podreu informar sobre les diferents modalitats d’estades (pares-fills, per a nens, adolescents i adults, cursos especialitzats/tècnics, de diversa durada, curs sencer d’any escolar…). A més a més, podreu parlar amb les persones responsables de l’agència, la Louise i la Claire, amb la qual tenim conveni des de fa ja 7 anys, per tal de resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir.

Us hi esperem!