Menu

Challenge acadèmia d'idiomes

MARTA

 

 

 

 

Hola! Em dic Marta, tinc 31 anys i l’ensenyament d’idiomes és una de les meves grans passions.
Sóc llicenciada en Filologia Anglesa per la UB i també tinc el títol Assistant Business Administration de la EAE. Si tot va bé, aquest desembre finalitzaré el Màster en Business Administration a la EAE. Com que no sé parar quieta, aquest any he començat a estudiar el doble grau en Magisteri d'Educació Infantil i Primària a la UNIR.
Des del 2011, treballo com a invigilator per la University of Cambridge ESOL Examinations a la zona del Penedès, Garraf i l’Anoia.
La meva “afició” a l’anglès i a l’ensenyament dels idiomes en general em ve des de ben petita. Als 14 anys vaig començar amb les estades  a l’estranger, per estudis i plaer, a Irlanda, Anglaterra i sobretot als Estats Units; (país que estic profundament enamorada i sempre que puc m’hi escapo). De més gran, treballar com a monitora voluntària en Summer Camps a Maryland i South Carolina (USA), i com a professora d’espanyol a San Francisco (USA) va reafirmar el meu entusiasme per les llengües i l’educació, la meva vocació. Després de recopilar un gran nombre de vivències, el 2012 vaig decidir emprendre el meu propi repte personal que avui coneixeu com Challenge Acadèmia d’Idiomes.
Un dels motius pels quals m’agrada ensenyar és poder veure com els alumnes aconsegueixen els seus reptes; l’humor i l’esperit de superació són pilars fonamentals a les meves classes. A Challenge, imparteixo anglès a tots nivells i edats on aplico la meva pròpia metodologia i faig ús del material que jo mateixa creo. Tinc molta sort, doncs cada dia gaudeixo molt amb la meva feina!

En el meu temps lliure m’agrada aprendre altres idiomes (francès, italià, rus i ara m’he llençat amb l'alemany), fer manualitats, esquiar, nedar i els balls de saló. Sempre estic disponible per un bon tast de vins, escoltar monòlegs, menjar sushi i, per suposat, viatjar!

Benvinguts a Challenge!