Menu

Challenge acadèmia d'idiomes

MARTA

 

Hola!  Em dic Marta, sóc de Tarragona tot i que els últims quatre anys he viscut a Barcelona. Sóc mestra d’educació primària especialista en llengua anglesa i llicenciada en psicopedagogia.

Des de ben jove, el món de la docència m’ha despertat passió i ja porto uns quants ensenyant anglès en acadèmies, realitzant extraescolars i fent casals d’estiu.  Els darrers tres anys he estat exercint com a coordinadora pedagògica en un centre d’idiomes però, veient que la meva tasca com a docent quedava més en segon pla, he decidit fer un canvi i dedicar-me realment al que des de sempre ha sigut la meva vocació, l’ensenyament de l’anglès.
Aquest curs escolar 2017-18, m'incorporo a Challenge com a professora d'anglès, de grups d'infants, adolescents i adults. 

A més, he tingut l’oportunitat d’estudiar i viure a Anglaterra i Irlanda on he pogut adquirir un gran bagatge i seguir ampliant la meva formació de la llengua anglesa.

M’apassiona viatjar i conèixer noves cultures i maneres de viure, el teatre i la música. Entre les meves aficions destaquen la pràctica del ioga i tocar el violí. See you soon!