Menu

Challenge acadèmia d'idiomes

EVA

Hola! Em dic Eva, tinc 28 anys i sóc de Vilafranca del Penedès.
Tot i ser Graduada en Educació Infantil amb una especialització en educació psicomotriu, la meva vocació com a docent m'ha portat a profunditzar en aquest àmbit el qual també engloba l'educació en el lleure infantil i juvenil. Per aquest motiu fa 8 anys vaig decidir treure'm el títol de monitora de lleure, per posteriorment seguir amb el títol com a directora de lleure.
 
Al llarg d'aquests anys he tingut l'oportunitat de treballar amb infants tant com a mestra d'educació infantil, com a monitora i directora de casals d'estiu, menjadors, extraescolars i tallers de diferents modalitats. La meva passió per l'educació m'ha aportat grans experiències, cosa que em motiva a seguir treballant en aquest àmbit dia a dia. Aquest estiu, he obtingut el títol de FCE i actualment treballo a l'escola, com a professora d'AMPES, i monitora en els diversos casals i l'animació de festes infantils que es realitzen.
 
En el meu temps lliure m'agrada anar al teatre, llegir i compartir moments amb les meves amistats. M'apassiona viatjar, sobretot per descobrir noves cultures tot endinsant-me en aquestes per extreure'n un pessic de cadascuna, i poder fer que formin part de la meva personalitat.