Menu

Challenge acadèmia d'idiomes

CURSOS CHALLENGE PER A INFANTS (3-5 ANYS) 

CURSOS ACTIVE LEARNING:

A Challenge disposem de mètodes desenvolupats especialment per als més menuts.

Tot el material didàctic és de primera qualitat. El professorat de Challenge l’ha elaborat amb cura i detall per poder treballar tots els conceptes i vocabulari necessaris a cada franja d’edat i poder així assimilar i consolidar l’idioma de manera natural.

El nostre principal objectiu és que els nens i nenes aprenguin l’idioma estranger d’una manera dinàmica i lúdica, sense oblidar mai assolir els objectius pedagògics adequats per a cada edat. 

Organitzem els grups dividits per edats i nivells, per donar un ensenyament de qualitat.

Fem proves de nivell gratuïtes per tal d'aconsellar el nivell i el grup més adequat per a cada alumne.

Les classes dels menuts:

  • La capacitat de llarga concentració dels infants, encara no està desenvolupada. Per aquest motiu,  les classes són molt dinàmiques i amb activitats  variades, per tal de captar la seva atenció constantment.
  • Hem adaptat l’aula especialment per a ells, dotant-la de tots els elements necessaris per motivar-los al màxim i es trobin en un ambient còmode i adequat a la seva edat. Disposem de pissarra digital.
  • El fil conductor de les classes és una mascota, la Sheep, la qual els presentarà temes quotidians i ajudarà als nens/es a enllaçar els temes i continguts treballats a l’aula.
  • Es treballa principalment en racons, a través de jocs de taula, cançons, ritmes, contes, moviment, jocs de rol, teatre i manualitats.
  • Amb el nostre mètode, volem que el primer contacte dels infants amb l’anglès sigui de manera natural i divertida. Aprenent no sols el lèxic i la seva correcte pronunciació sinó que alhora assimilin estructures gramaticals per comunicar-se. 
  • Es  fomenta el treball cooperatiu i treballem en grups reduït d’alumnes (màxim 5 per grup).