Menu

Challenge acadèmia d'idiomes

Hola! Sóc l’Eric, tinc 23 anys, i vaig néixer a Vilafranca del Penedès. 
Durant el curs escolar 2016-2017, vaig treballar en una altra acadèmia de Vilafranca i aquest curs m’incorporo a Challenge com a professor d’anglès, ensenyant a infants, joves i adults, des del nivell de Flyers fins a l'Advanced.

Des que era ben petit, 8 anys que jo recordi, m’agradava la idea de poder parlar una llengua que no fos ni el català ni el castellà; i l’anglès m’atreia molt. Poc a poc, volent-ho jo i buscant-ho per iniciativa pròpia, el vaig anar assimilant: xats, videojocs, sèries, pel·lícules, llibres… L’entusiasme per l’idioma i la meva naturalesa autodidacta em van portar a assolir el nivell més alt de Cambridge (C2 Proficiency) fa uns anys, i ara ajudo altres joves (i no tan joves) a aconseguir els seus objectius envers l’aprenentatge de l'anglès.

A les meves classes, crec que és molt important per aprendre l'idioma de manera amena, conèixer també la cultura i tradicions que l'envolten. És per això que aquests aspectes es converteixen en un pilar clau a les meves classes; i sobretot m'agrada fer referència a la cultura americana i al seu ethos, ja que és a través d'aquest que al llarg de tots aquests anys he anat aprenent l'idioma.

En el meu temps lliure m’agrada córrer, llegir, jugar a videojocs, veure sèries americanes, treballar en projectes d’enginyeria… i faci el que faci sempre em trobo submergit en la llengua que tant m’agrada.