Menu

Challenge acadèmia d'idiomes

AIDA

Hola!

Em dic Aida, tinc 27 anys i sóc de Vilafranca del Penedès. Em vaig graduar el 2013 en Traducció i Interpretació d’anglès i d'alemany per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment, continuo formant-me, i estic estudiant el Màster de Comerç Internacional per la ENEB. 

Treballo a Challenge des del curs 2016-17 com a professora d’anglès i alemany impartint classes per a infants, adolescents i adults, des d’un nivell A1 fins a un C1 dins del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MCER).

He estudiat i viscut a Anglaterra i Alemanya on he pogut conèixer de primera mà la seva gent, cultura i tradicions. A Alemanya, a més, també vaig tenir la oportunitat de treballar-hi com a auxiliar de vol per una companyia alemanya.

M’agradaria destacar també que tinc experiència en el sector enoturístic. Això m’ha permès adquirir coneixements del vi i del cava en ambdós idiomes i conèixer gent d’arreu del món.

Un dels motius pels quals m'agrada ensenyar a Challenge és perquè m'apassionen els idiomes. Els alumnes perceben aquesta passió en totes les meves classes, on els encoratjo a través de classes dinàmiques i potenciant la seva participació activa, cosa que els facilita expressar i assimilar l'idioma de manera més amena, fàcil i ràpida. 

En el meu temps lliure, el que més m’apassiona és viatjar, conèixer gent, aprendre idiomes, la natació i el pilates, la vitivinicultura, entre moltes d’altres.